Rekrytering

Kom och jobba med oss

Äntligen så börjar Sverige öppna upp och vi kan på riktigt börja planera för framtiden. Vi är supertaggade på en härlig sommar där vi får ta hand om våra gäster och bjuda på grymt käk och bra service.

Vi laddar också för en sommar där vi har högt tryck och där varje dag är en glädje med mycket gäster. Vi letar därför redan nu efter hungriga och glada prickar som vill vara en del av vårt team. Vi söker dig som är intresserad av vällagad mat och drycker till det, och som tycker om att jobba tillsammans i ett sammansvetsat team som ger hög service. Säsongen drar igång på riktigt för oss i mitten på juni, och håller i sig minst fram till augusti ut. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba timmar tidigare än så, så att du är varm i kläderna redan innan det drar igång. Vänta inte, skicka in din ansökan redan nu. Summer i coming. Vi söker: Servis. 50% eller mer. Detta är en tjänst. Tillträde enligt överenskommelse, senast slutet på mars. Min. 18 år. Erfarenhet från branschen är meriterande. Vi väger dock in personliga egenskaper högt. Som person är du positiv och glad, social och har lätt att knyta kontakt, stresstålig och pallar ett stundtals högt tryck. Intresserad av mat & dryck. Servis & Bar Inför sommaren söker vi alltså redan nu efter hungriga och arbetssugna personer till vårt team i servisen. Vi söker också efter påfyllning i baren. Kanske är du en stjärna i dubbel bemärkelse och kan variera dina arbetsdagar. Kock. För sommaren letar vi efter extra folk till köket. Erfarenhet är viktigt, men även här är din personlighet det vi väger tyngst. Du ska vara hungrig, lyhörd och noggrann. Samarbetsvillig och stresstålig är något vi ser som en självklarhet. Skicka din ansökan till : andre@strandkaj.se
Presentkort

Senaste händelserna

Här finner du de senaste händelserna samt lite info angående kommande events.
Vår meny
5-rätters "Julbord"

Julstämning på Kajen. Vi välkomnar er för att njuta av en härlig julinspirerad 5-rätters meny. Vi startar redan 21 november och fram till 22 dec. Varmt välkomna att boka idag!

Lunchnyhet
Nu öppnar vi upp för fredag & lördag luncher!

Många har frågat om luncher på Strandkaj, och nu händer det! Vi öppnar upp för lunch fredagar och lördagar, med start v.45. Affärslunch, shoppinglunch eller den där lunchen...

Matnyhet
Kom och fira Farsdag med oss på kajen!

Vi öppnar upp på kajen på farsdag, söndag 12 november. Kom och ät 3-rätters, 2-rätter eller enbart varmrätt. Vad sägs om sotad regnbåge med skummad skaldjurssås till förrätt?